Great Barrier Reef, Australia

Nytt design

KarlKleive.com har fått nytt design! Igjen. KarlKleive.com begynte som en side skrevet utelukkende i notepad på Ingeniør Utdanningen på HiO. En grell, lilla side stappfull med linker hit og dit, noe som jeg nesten vil si definerer websider laget for første gang. Jeg husker også med blanke øyne de timene jeg brukte på å lage juleside med animerte snømenn.

Jeg har brukt en del tid på å få til chatfunksjon, slik at KarlKleive.com kunne bli interaktiv. Dette byttes ut av kommentering av alle innlegg. Som dere ser, så har DAGENS SITAT og DAGENS MATTIPS fulgt med videre. Så jeg tar fortsatt imot middagstips og fine sitater!

KarlKleive.com har vel hatt røffli tre design før dette. Men nå har jeg steget inn i en ny tidsalder. Denne siden kan jeg oppdatere på web! Og det kan komme til nytte når man vil skrive noen ord eller legge opp bilder fra en Internettkafé i Peru.

Det tar dog litt tid å komme seg over på ny webside, så enn så lenge er det bare denne éne siden. Men bildeside osv. kommer så fort jeg får tid. 🙂 Jeg skal også prøve å få med meg gamle nyheter fra den gamle siden, men velger nok ut det viktigste.Den gamle siden kan man fortsatt titte på ved å klikke på bildet. klikk her for å se den gamle designen av KarlKleive.com

KarlKleive.com © 2019 All Rights Reserved