Great Barrier Reef, Australia

California

Vi nærmer oss slutten på USA 2007. Vi har kommet oss helskinnet fra San Fransisco ned til Laguna Beach i Orange County. Vi kjørte Highway 1 som går langs kysten av California. En nydelig veistrekning hvor vi holdte på å gå tom for bensin for andre gang på turen.

Vi bor hos Eva og Warren Kramer her i Emrald Bay like ved Laguna Beach. Idag var vi nedom Laguna Beach en tur og så vår første filmstjerne! Ethan Suplee spiller broren til Earl i “My name is Earl” og har blant annet spilt i filmer som “Blow” og “Remember the Titans” (som jeg kommer paa i farta). Det var et stort øyeblikk! 🙂

Vi skal feire min gebursdag i LA og så går turen videre til Guatemala 30. september. Da er både Ida og jeg tilbake til våre Norske telefonnummere og det Amerikanske vil ikke fungere lenger.

Nye bilder fra turen er lagt ut. De kan sees her.

KarlKleive.com © 2019 All Rights Reserved