Great Barrier Reef, Australia

Etter at julen og januar måned for det meste gikk med til å jobbe og til å møte familie og venner vi ikke skal se på en stund, er vi igjen ute på eventyr i verden. Vi vendte nesen mot Sør-øst Asia denne gangen. Nærmere bestems Singapore med en plan om snarvisitter innom Malaysia og Indonesia.

Klokken 05:00 om morgenen våknet vi på verdens aller minste hotellrom i Singapore. Jeg vet hva mange tenker. Hva gjør Karl og Preben oppe så tidlig når de er på ferie? Har Ida pisket dem opp for å være med på shopping? Ble de vekket av innkalling til bønn i et muslimsk land? Har de kanskje begynt et nytt og bedre liv?? Det var selvsagt tilfelle av tung jetlag på toppen av en 12-timers flytur fra Paris med lite søvn.

Den første dagen her i Singapore gikk med til bading i bassenget på taket av hotellet samt arrangering av tur til Indonesia. Vi har spist sterk chicken masala i Little India, hvor alle inderne skulte bort på oss mens vi satt og svettet. Vi har også vært i Chinatown hvor det myldrer av kinesere som skal feire kinesisk nyttår nest uke, men fant lite som fristet og endte opp på McDonalds. Vi har vært turister deluxe og kjørt hop-on-hop-off buss samt vært på Raffles Hotel og drukket Singapore Sling. Der sjekket vi også prisene på suiter. 5.500 Singapore dollar per natt. Nei, takke oss til vårt miniatyrhotellrom på 9kvm.

Nå er vi på helgetur i Indonesia. Her er det fortsatt monsuntid, så regn og lyn og torden har vi all mass her vi bor på familieresort i paradis. For å se hvordan det egentlig skal se ut her vi bor, se linken til hotellets webside: http://www.nirwanagardens.com/Default.aspx?Page=NRhome

KarlKleive.com © 2020 All Rights Reserved