Great Barrier Reef, Australia

Nå er det lenge siden vi har skrevet noe om våre eventyr her på den internasjonalt anerkjente webportalen KarlKleive.com. Og det er vi de første til å beklage.

Det er flere grunner til dette, hvorav den viktigste er tid. Vi har hatt så mye annet å gjøre. Som å surfe i Byron Bay, kjøpe en seng å sove i og reparere en hundre år gammel Saab 900i. Vi har også navigert rundt i en studentjungel full av frister, tekstbøker og opptil flere “bli-god-til-å-skrive-akademisk”-kurs. Undervisningen på universitetet starter på mandag. Idag er det fredg. Klokken er ti på kvelden og vi sitter på biblioteket og leser. Snakk om pangstart! Får bare håpe tempoet holder ut semesteret.

Vi har fått i havn billetter til foreldre (hei til dere) som kommer ned på besøk i juni/juli og har såvidt sendt de første e-postene rundt planlegging av vennebesøk rundt juletider. Her er det viktig å understreke at alle er velkomne. Hvis noen har lyst til å komme på besøk, så send oss en e-post!

Nå stenger faktisk biblioteket og vi blir kastet ut. Flere oppdateringer for komme siden.

KarlKleive.com © 2019 All Rights Reserved