Great Barrier Reef, Australia

Studiet: Etter noen uker med forelesninger begynner vi aa ane konturene av hvordan livet vaart kommer til aa bli de neste tre semestrene. Og saa langt er vi fornøyde begge to. Tempoet her høyt, men det er jo derfor vi er her. De fleste forelesningen gaar pa kveldene, saa det blir lange dager. Passer oss likevel bedre enn aa maatte staa opp tidlig;)

Venner: Første dagen paa skolen hadde vi orientation for international students. Der var de andre fra asia utenom ei hvit jente til. Hun heter Linn og er ogsaa fra Trondheim! Etter den dagen har vi vaert sammen nesten hver dag. Hun er ogsaa linken til flere av de andre vi kjenner f.eks. Jon Olav fra Stryn og alle som han deler hus sammen med. Det er morro med alle studentene og det er alltid noen som finner paa ett eller annet. Man trenger absolutt ikke studere for aa faa tiden til aa gaa.

Leilighet: Vi trives veldig godt i den fine leiligheten vaar, men det ser ikke helt ut som vi har flyttet inn enda. Vi har fortsatt en pappkasse som stuebord og vi mangler litt smaatteri som skrivebord og bokhylle. Det som er litt kjipt er at tre dager etter at vi flyttet inn fikk vi et brev om at leiligheten skulle selges, og en dag etter det igjen var den solgt. Etter mye frem og tilbake faar vi bo der til kontrakten gaar ut i august, men da maa vi ut og finne oss noe nytt.

Silver hornet: Preben har en kamerat som har satt igjen en bil som egentlig skulle vrakes. Det er en 1985 model sølvgraa saab som en gang ble kjøpt ny av Sr. Winston Fairfax som skal ha vaert med i familien som grunnla Australias berømte Fairfax Media. Preben ga bilen en ny sjanse og sendte den til en kar som reparerer svenske biler. Naa er den saa god som ny (for hvem trenger vel 2. gir) og vi gleder oss til aa faa mulighet til aa kjøre den paa tur.

I dag: Jeg har bursdag og sitter og haaper paa at skydekket skal lette saann at vi kan dra paa stranda! 🙂

KarlKleive.com © 2019 All Rights Reserved