Great Barrier Reef, Australia

Road trip fra New York til L.A., jobbe frivillig i Guatemala, vandre i Andesfjellene i Peru, late dager i Rio og safari i Sør-Afrika. Den første delen av vårt to-år lange eventyr virker lenge siden. Etter backpacking rundt i verden har vi dog også fått med oss Singapore, India, Kina, New Zealand og ikke minst Australia.

Nå lakker det mot slutten og vi er ferdige med utdanning. Igjen. Og vi er snart ferdige med Australia. Igjen. De siste ukene skal vi tilbringe med Mali og Eigil her i Brisbane og outback Australia. Golf, shopping, krokodiller og koalaer står på planen og vi håper det er varmt nok til å få til en siste surfetur også.

Så blir det Norsk sommer, venners bryllup og ny jobb. Vi gleder oss og gruer oss til å dra.

KarlKleive.com © 2024 All Rights Reserved