Great Barrier Reef, Australia

Etter 7 uker med mange mange timer paa bibiblioteket, tusenvis av innleverte ord og første runde med eksamener hadde Karl to uker med ordentlig ferie og jeg hadde to slappe uker der jeg latet som jeg hadde ferie. Dette har ført til at vi til og med har tatt oss fri i helgene! Siste helga i april var vi paa Fraser Island som er verdens største sandøy. Der var vi paa Self-Drive Safari sammen med 22 andre glade ungdommer. Vi saa innsjøer som lignet paa paradis, masse (!) hai, badet i champagne pools, gikk paa tur innover i regnskogen, campet langs stranda og saa en fantastisk stjernehimmel. Vi legger ut bilder som sier mye mer enn beskrivelsene.

Den første helga i mai skulle vi til Byron Bay paa fredag og videre til Nimbin paa lørdag. Helga ble dog ikke helt som planlagt da Saaben stoppe midt i byen rett etter at vi hadde fylt den opp med campingutstyr. Etter et at den hadde stoppet for tredje gang maatte vi bite i det sure eplet og ringe Australias svar paa Falken. Dermed ble det tur med tauebil til verkstedet i stedet for tur til Byron Bay. Vi lot oss i ikke stoppe av den grunn, og bestemte oss for aa leie bil lørdag morgen i stedet. I Byron møtte vi Victoria, ei jente som Karl og jeg ble kjente med i Guatemala, og sammen med gjengen hennes dro vi videre til Nimbin og MardiGrass. Der var det et freakshow uten like med masse unge og gamle hippier som hadde festival for aa feire marihuana og det gode liv.

Neste helg sier vi farvel til campinglivet og setter oss paa flyet til Sydney for aa flotte oss paa luksushotell og se musikalen Chess. Preben er vaart store Chess-fan og gleder seg som et lite barn:)

Jeg sitter paa biblioteket naa (jada, skulle egentlig skrevet oppgave) saa faar ikke lagt ut bilder fra de siste helgene, men i mens kan dere kose dere med bilder fra Sør-Afrika, Singapore og de første ukene i Brisbane som vi har lagt ut paa bildesiden.

KarlKleive.com © 2024 All Rights Reserved